Du kommunicerar hela tiden, och döms för det

Under mina många och långa mil på vägarna genom Sverige har jag gång efter annan blivit förvånad över hur många som tror att de blir anonyma så fort de sätter sig i en bil och därmed kan uppföra sig lite hur som helst, trots att bilen är fullklottrad med loggor och företagsnamn.

Lite som om man skulle sätta på sig en namnskylt och börja tränga sig fram i restaurangköer, affären eller på andra publika ställen. Vem skulle vilja göra affärer med den personen?

Själv har jag lovat mig att inte anlita hantverkare som jag sett köra som om de stulit bilen, d v s omdömeslöst. För vad ärendet som säger att de visar bättre omdöme hemma hos mig än de gör på vägen?

Så dagens visdomsord från coachen är: Tänk på att du kommunicerar ett budskap även vid tillfällen som du tror att du är anonym.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *